Φορτώνει...

Σχετικά με την εταιρεία

Η NTC ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2005, με σκοπό την διανομή προιόντων πληροφορικής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τον Οκτώβριο του 2005 συνεργάστηκε με την Samsung Corporation στον τομέα των Οπτικών μέσων (CD-DVD) και περιφερειακών υπολογιστών (mouse/keyboards/web cameras/USB Flash memory κλπ) διανέμοντας τα Samsung Pleomax.

Τον Μάρτιο του 2007 ανέλαβε αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανόμεας της Unicorn Corporation για τα προιόντα MVIX- XTREAMER, στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Παράλληλα ξεκίνησε την διάθεση των NTC Οπτικών μέσων (CD-DVD) και USB Flash memory.

Τον Μάιο του 2009 ανέλαβε ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανόμεας της Xtreamer για τα προιόντα της στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Τον Φεβρουάριο του 2010 ξεκίνησε την Β2Β διανομή γραφικής ύλης, αναλωσίμων και προϊόντων γραφείου στην Ελληνική αγορά εξυπηρετώντας επιχειρήσεις καθώς επίσης εξασφάλισε πελατολόγιο και συμμετοχή σε διαγωνισμούς προμηθειών του ευρύτερου Δημοσίου τομέα, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες των πελατών της σε προμήθεια γραφικής ύλης, αναλωσίμων μηχανών (μελάνια-toners) και γενικών προμηθειών γραφείου. Το πελατολόγιο μας επίσης περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού στην Ελλάδα στον τομέα του λιανικού εμπορίου.

Τον Μάιο του 2010 ξεκίνησε την διανομή των συμβατών μελανιών και Toners TF1 τα οποία είναι  κατασκευασμένα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ISO, με εγγύηση δυο (2) ετών και ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση σε τυχόν δυσλειτουργία του προιόντος, προσφέρωντας μείωση στο κόστος των εκτυπώσεων  από 30% εώς 50%.

Τον Σεπτέμβριο του 2013  ξεκίνησε την διανομή των προιόντων Store it,  καλυπτωντας καλωδια υπολογιστών, εικόνας και ήχου καθώς και μια ευρεία γκάμα περφερρειακών υπολογιστών (Hubs, Κουτια σκληρών δίσκων, Πληκτρολόγια, Ποντίκια, Ηχεία Υπολογιστών, συσκευές μετάδοσης εικόνας, δικτυακά)  τα οποία είναι  κατασκευασμένα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ISO, ROHS, και CE.

Τον Ιανουάριο του 2014 έγινε αποκλειστικός  διανομέας των προϊόντων της PQI Group στην Ελληνική αγορά. Προσφέρουμε στους καταναλωτές μία ευρύτατη γκάμα προιόντων με μνήμες φωτογραφικών μηχανών, κινητών τηλεφώνων ( Secure Digital, SDHC, Micro SD, Micro SDHC), μνήμες υπολογιστών, notebook, netbook (USB Flash, USB Flash Mini), καθώς και πλήρη γκαμα αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων (καλώδια, power banks, adaptors κλπ)  Η γκάμα αυτή βοηθά στο να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των πελατών μας στην ψηφιακή εποχή.

Η αξιοπιστία και η συνέπεια είναι οι βάσεις που θέτουμε σαν στόχο για την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των συνεργατών μας, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε πάντοτε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Store it USB Chargers

Κάρτες Μνήμης

Printmax HP Toners