Φορτώνει...

Σχετικά με την εταιρεία

Η NTC ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2005, με σκοπό την χονδρική διανομή προιόντων πληροφορικής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τον Οκτώβριο του 2005 συνεργάστηκε με την Samsung Corporation στον τομέα των Οπτικών μέσων (CD-DVD) και περιφερειακών υπολογιστών (mouse/keyboards/web cameras/USB Flash memory κλπ) διανέμοντας τα Samsung Pleomax.

Τον Μάρτιο του 2007 ανέλαβε αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανόμεας της Unicorn Corporation για τα προιόντα MVIX, στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Παράλληλα ξεκίνησε την διάθεση των NTC Οπτικών μέσων (CD-DVD) και USB Flash memory.

Τον Μάιο του 2009 ανέλαβε ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανόμεας της Xtreamer για τα προιόντα της στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Τον Φεβρουάριο του 2010 ξεκίνησε την Β2Β διανομή γραφικής ύλης, αναλωσίμων και προϊόντων γραφείου στην Ελληνική αγορά εξυπηρετώντας επιχειρήσεις καθώς επίσης εξασφάλισε πελατολόγιο και συμμετοχή σε διαγωνισμούς προμηθειών του ευρύτερου Δημοσίου τομέα, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες των πελατών της σε προμήθεια γραφικής ύλης, αναλωσίμων μηχανών (μελάνια-toners) και γενικών προμηθειών γραφείου. Το πελατολόγιο μας επίσης περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού στην Ελλάδα στον τομέα του λιανικού εμπορίου.

Τον Μάιο του 2010 ξεκίνησε την διανομή των συμβατών μελανιών και Toners TF1 τα οποία είναι  κατασκευασμένα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ISO, με εγγύηση δυο (2) ετών και ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση σε τυχόν δυσλειτουργία του προιόντος, προσφέρωντας μείωση στο κόστος των εκτυπώσεων  από 30% εώς 50%.

Τον Δεκέμβριο του 2012, ξεκίνησε την εισαγώγη και διανονή των περιφερειακών Store It (Enclosures, Hubs, Optical Drives, Wi-Fi products)

Τον Ιούνιο του 2013 συνεργάστηκε με την PQI στην Ελληνική αγορά. Προσφέρουμε στους καταναλωτές μία ευρύτατη γκάμα προιόντων με μνήμες φωτογραφικών μηχανών, κινητών τηλεφώνων (Compact Flash, Secure Digital, SDHC, Micro SD, Micro SDHC), μνήμες υπολογιστών, notebook, netbook (USB Flash, USB Flash Mini), δίσκους notebook-netbook SSD (Solid State Drive), PC-Smartophone-Tablet Accessories. Η γκάμα αυτή βοηθά στο να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των πελατών μας στην ψηφιακή εποχή.

 

Προσφερόμενες υπηρεσίες

 
Η NTC προσφέρει στην σύγχρονη επιχείρηση μια ευρεία γκάμα περιφερειακών, αναλωσίμων Η/Υ, χαρτικά και ειδών γραφείου αξιοποιώντας την χρόνια εμπειρία της στον εφοδιασμό των μεγαλυτέρων αλυσίδων Λιανικής πώλησης στην Ελλάδα.


Προσφέρουμε:

Ανταγωνιστικές τιμές και εναλλακτικά προιόντα που χαμηλώνουν τα καθημερινά έξοδα της επιχήρησης σας
Ηλεκτρονικό κατάστημα ενημέρωσης και παραγγελίας www.tradecom.gr
Eπικοινωνία και ενημέρωση ελλείψεων, με εναλλακτικές προτάσεις
Τμήμα διεκπαιρέωσης, ελέγχου και συσκευασίας παραγγελιών, με σκοπό την άμεση, σωστή και ασφαλή παράδοση
Στατικές αναφορές με ανάλυση αγορών ανά επιχείρηση


Ο σκοπός μας

Ο σκοπός μας δεν είναι μία απρόσωπη συνεργασία πώλησης, αλλά η πραγματική κάλυψη των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά, έτσι ώστε να ανταποκρινώμαστε στις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός.

Η αξιοπιστία και η συνέπεια είναι οι βάσεις που θέτουμε σαν στόχο για την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των συνεργατών μας, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε πάντοτε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

e-mail παραγγελειών: sales@tradecom.gr